Uitvaartverzekering

Het leven wordt vandaag de dag gedomineerd door drukte en hectiek. We nemen nauwelijks de tijd om stil te staan bij de dingen van vandaag, laat staan bij die van morgen. het is wel verstandig om dit te doen. Zo is het regelen van uw uitvaart niet bepaald een leuk, maar wel een belangrijk onderwerp om serieus voor te gaan zitten. Belangrijk voor uzelf, maar ook voor uw nabestaanden. Het is namelijk vervelend als uw nabestaanden straks onnodig met hoge kosten geconfronteerd worden.

Voor iedereen is er een passende Monuta uitvaartverzekering. Met de Uitgebreide Uitvaartverzekering verzekert u bijvoorbeeld rouwbrieven, een kist en de diensten van een uitvaartverzorger. Een geldbedrag verzekeren kan ook met de Uitvaartverzekering in Geld.

Speciaal voor mensen op leeftijd biedt Monuta het DepositoFonds. Culturele aspecten van de uitvaart verzekert u met de Multiculturele Uitvaartverzekering. De financiële risico's binnen jonge gezinnen kan opgevangen worden met de Gezinsverzekering van Monuta.

Bereken hier uw premie

Voor veel gestelde vragen over uitvaartzorg en -verzekeringen kunt u klik hier.